Frederik Bagger glas imponerer med elegant design

Til opbevaring og servering af mad og drikkevarer anvender vi tallerkener, glas, kopper, kander og andre former for keramikgenstande, og de betyder meget for det samlede måltid. Dels skal den slags jo være praktiske, men de må også godt samtidigt have et flot og indbydende udseende. Designet betyder en hel del for den slags varer, og mange varemærker har et utroligt flot design, som man altid kan være bekendt ved enhver given lejlighed. De fleste har gennem årene stiftet bekendtskab med produkter af designeren Erik Bagger, der har opnået stor succes for hans design, og hans søn Frederik har nu på få år skabt sit eget navn i branchen med hans eget unikke design, der her beskrives nærmere.

Frederik bagger glas

Hurtig succes for Bagger

På blot få år i branchen med eget design af forskellige former for isenkram af keramik, så er Frederik Bagger glas blevet ét af de mest populære mærker på grund af en uhørt elegance, der simpelthen sætter prikken over i’et ved servering af både drikkevarer og mad. På trods af ret høje priser, så sælger Frederik Bagger glas som aldrig før, da forbrugerne gerne vil skille sig ud og have noget enestående i deres hjem. Frederik Bagger glas og hans øvrige produkter har alle et meget elegant udseende men er også produceret i en høj kvalitet, så derfor får man noget for pengene. Der findes disse forskellige produktserier:

 

  • Crispy glas.
  • Crispy porcelæn,.
  • Signature.
  • Platin.

 

Frederik Bagger startede egen virksomhed i 2014, og er nu få år senere et af de bedste og mest velkendte brands i hele Skandinavien, og hans produkter sælges til mange lande især i Nordeuropa. Frederik Bagger har naturligvis lært noget i sin barndom gennem faderen Erik Baggers arbejde med design. Frederik Bagger fremstiller i dag krystalglas, vandkaraffel, whiskykaraffel, skåle, vaser, tallerkener, vinglas og champagneglas, og alt er fremstillet i smukt dansk design. Frederik Bagger glas er karakteriseret ved at være blyfri og har derfor en langvarig glans og klarhed samt en utrolig god holdbarhed, og de er dekoreret med riller og mønstre skåret ved hjælp af diamanthjul. Produkterne tåler maskinopvask, og der ydes endda garanti på 2 år mod brud og glaspest.

Frederik bagger kande

Find produkterne på nettet

Det er nemt og hurtigt at se de forskellige produkter indenfor Frederik Bagger glas, da man nemlig kan finde hele sortimentet på nettet, således man kan købe Frederik Bagger glas på webshoppen Designfund.dk. Produkterne er ideelle til flere lejligheder, hvor der skal anvendes den bedst mulige kvalitet og stil, og derfor er denne slags produkter også meget velegnede som gaveidé. Man kan på webshoppen finde hele udvalget og derfor anvende dette som inspiration, når man har brug for en elegant vare til hjemmet.