Indret hele hjemmet med en moderne designklassiker

Har du brug for ekstra opbevaringsplads eller gode udstillingsmuligheder til dine yndlings indretningsgenstande? Så er String reolen et rigtig godt bud, da den er enkel i sit design og desuden fås i flere farver. Find reolen hos Designfund, hvor du kan bestille den hjem gennem deres hjemmeside.

Sådan indretter du med String reolen

String reolerne er hurtigt blevet enormt populære i hele Skandinavien og er i øvrigt blevet velkendte designklassikere blandt indretningsentusiaster. Årsagen findes formentlig i det enkle og stilede design, der gør String reolerne anvendelige i ethvert rum og med i en alle indretningsstilarter. Men faktisk er String reolerne slet ikke noget nyt på markedet. Designet strækker sig nemlig helt tilbage til 1949, hvilket betyder, at det er et ægte klassisk stilikon.
Men sådan er det jo så ofte med mode og tendenser – ting der en gang har været enormt populære, har det med at dukke op igen på et senere tidspunkt. String reolerne er overlevet gennem tiden og er nu på sit højeste igen.

Den populære String reol bærer præg af skandinavisk minimalisme og enkel funktionalitet, hvilket gør at reolen, for eksempel, egner sig rigtig godt til køkkenet. Her kan det bruges til alt fra friske krydderurter til krydderidåser, opbevaring af køkkenartikler eller lignende. Du har måske nogle fine køkkenting, du ikke har lyst til at gennem væk i køkkenskabene, men gerne vil vise frem i køkkenet? Det egner String reolen sig i den grad til. Det kunne, for eksempel, være en antik kagedåse eller lignende, der er en del af indretningen i køkkenet og dermed bør stå fremme.

Du kan også hænge reolen over skrivebordet på kontoret og fylde den med gode bøger, kontorartikler, fine planter og lignende. Reolerne har mange anvendelsesmuligheder, hvorfor de også gør sig godt i stuen, hvor man især kan bruge dem som en del af indretningen for at skabe lidt liv i hjemmet og pynte de tomme vægge.

String reolerne fås i flere forskellige farver, så du skulle meget gerne kunne finde en, der passer ind i dit hjem og til din smag.