Det runde spejl er en populær boligtrend

shutterstock_544777876

Spejle er ikke noget nyt, men i dette års interiør, stjal de al opmærksomheden. Det er dog ikke et hvilket som helst spejl, der har vundet boligentusiasternes hjerte. Spejlet skal være rundt og overdimensioneret for at leve op til de seneste trends. Fra badeværelse til stue, gangen, klædeskabet eller over kommoden – det runde spejl kan finde sin plads i ethvert rum. De kan være rustik eller sofistikerede, men deres indvirkning på pladsen er næsten altid den samme – ekspansiv, reflekterende, og en evne til at få selv det mindste rum til at virke større.

Indretning med runde spejle

 1. Runde statement spejle over pejsen
  Med den enkle skandinaviske stils infiltration i hvert hjørne af moderne boliger, var det kun et spørgsmål om tid, før spejle fik den minimalistiske behandling. Tilføj en herskabelighed til din bolig med et rundt statement spejl over pejsen.
 2. Øg interessen for soveværelset
  Forny dit soveværelse med et rundt spejl. Hæng det på væggen for en minimalistisk erklæring eller vælg en hængende version med læderrem for en ekstra detalje.
 3. Skab en statement entre
  Giv dit hjem et umiddelbart on-trend førstehåndsindtryk ved at introducere det runde spejl i din entre. Invester i et stort rundt spejl for at give rummet en seriøst effekt.
 4. Modernisering af badeværelset
  Overvej et rundt spejl på badeværelset for den hurtigste måde at tage dit badeværelse fra traditionelt til trendy. Sats på forgyldte rammer for en ekstra trendy atmosfære.
 5. Åben stuen op
  Giv et lille rum liv ved at tilføje et rundt spejl i rummet. Placer det over et møbel eller en bar for sofistikerede detaljer, der skaber ekstra plads.

Hop med på den populære trend

ILVA har et stort udvalg af de populære runde spejle i deres sortiment, hvorfor det kunne være et godt sted at starte, hvis du også vil være med på moden. Designet er stilet og priserne er til at betale.