Sådan indretter du din havepavillion

ef3cb9092df41c3e81584d04ee44408be273e4d51cb2134791f0_640_pavillon

Hvis du godt kan lide at have noget lidt udover det sædvanlige, skal du investere i en havepavillion. Få et firma til at sætte den op, hvorefter du kan gå i gang med indretningen af den. En havepavillion er luksuriøst, og det må indretningen gerne bære præg af. Nedenfor kan du læse dig frem til, hvordan du indretter din havepavillion, så den får et luksuriøst udtryk.

 

 

Indret med Wegner

Når du vælger at investere i en havepavillion, er det med tanke på, at du kan trække dig tilbage fra hverdagens stress og jag og bare nyde øjeblikket. Derfor vil det være mere end optimalt, hvis du vælger at investere i en gyngestol fra Wegner. Hvad mere afslappende og luksuriøst er der end at indrette med en gyngestol og Wegner i én og samme? Køb gerne et pænt lammeskind, som du kan sidde på, når du vipper frem og tilbage på en solrig sommerdag.

 

Lad Verner Panton lyse havepavillionen op

Noget andet du kan vælge at gøre for at optimere indretningen i din havepavillion, er at installere en lampe fra Verner Panton. Om du vælger Flowerpot, Globe eller en helt tredje er helt op til din smag og dine behov. En lampe fra ovenstående vil hæve indretningen til et noget højere niveau, og vil derfor gå hånd i hånd med din indretning indendøre.

Indret med smukke blomster

Til en havepavillion hører blomster med. Vælg nogle flotte orkideer, da de passer godt samme med gyngestolen og lampen, og placer dem gerne her og der på hylder og borde for at skabe en hyggelig og afslappet stemning. Helt små blomster i små vaser er også ganske charmerende, og passer godt ind i stemningen.

Der skal ikke så meget til for at skabe en luksuriøs men hyggelig stemning i en havepavillion. Følg dine behov og ønsker, og du vil ende med en perfekt indrettet pavillion.